Andriy Admin
| Subiect: Familia Barzini - Aplicaţii Vin Iul 05, 2013 3:54 am | |
| În acest topic se vor face recrutările pentru Familia Barzini.
Model de cerere:
Nick: Level: Poza cu /stats: De ce doreşti să intrii în Familia Barzini ?: Facţiuni anterioare: Rank-ul ultimel facţiuni: Eşti capabil să scrii corect d.p.d.v gramatical ?: Eşti de acord că trebuie să stai în facţiune minim 3 zile ?: Alte precizări ?:
*
LVL-ul minim de a intra în facţiune este de 3. | |
|
LiviuTare
| Subiect: Re: Familia Barzini - Aplicaţii Dum Iul 07, 2013 11:54 pm | |
| Nick:Mr.Gh0$T Level:1 Poza cu /stats:nu merge De ce doreşti să intrii în Familia Barzini ?:Ca sunt bun la deagle Facţiuni anterioare:niciuna Rank-ul ultimel facţiuni:nu am avut Eşti capabil să scrii corect d.p.d.v gramatical ?:da Eşti de acord că trebuie să stai în facţiune minim 3 zile ?:da Alte precizări ?:sper sa fiu acceptat | |
|
Alin1998
| Subiect: Re: Familia Barzini - Aplicaţii Dum Iul 07, 2013 11:55 pm | |
| | |
|
FausTing
| Subiect: Re: Familia Barzini - Aplicaţii Dum Iul 07, 2013 11:59 pm | |
| Nick:FausTing Level:2 Poza cu /stats:nu merge De ce doreşti să intrii în Familia Barzini ?:trag bine cu orice arma Facţiuni anterioare:Paterno Rank-ul ultimel facţiuni:4 Eşti capabil să scrii corect d.p.d.v gramatical ?:da sunt Eşti de acord că trebuie să stai în facţiune minim 3 zile ?:da Alte precizări ?:astept | |
|
Alin1998
| Subiect: Re: Familia Barzini - Aplicaţii Lun Iul 08, 2013 8:25 am | |
| Nick:edZoR Level:1 Poza cu /stats:nu merge De ce doreşti să intrii în Familia Barzini ?:trag bine cu orice arma Facţiuni anterioare:- Rank-ul ultimel facţiuni:- Eşti capabil să scrii corect d.p.d.v gramatical ?:da sunt Eşti de acord că trebuie să stai în facţiune minim 3 zile ?:da Alte precizări ?:astept
Ultima editare efectuata de catre Alin1998 in Lun Iul 08, 2013 8:27 am, editata de 1 ori | |
|
Alin1998
| Subiect: Re: Familia Barzini - Aplicaţii Lun Iul 08, 2013 8:26 am | |
| Nick:FreeRuninG Level:1 Poza cu /stats:nu merge De ce doreşti să intrii în Familia Barzini ?:trag bine cu orice arma Facţiuni anterioare:- Rank-ul ultimel facţiuni:- Eşti capabil să scrii corect d.p.d.v gramatical ?:da sunt Eşti de acord că trebuie să stai în facţiune minim 3 zile ?:da Alte precizări ?:astept | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Familia Barzini - Aplicaţii | |
| |
|